Sponsor Koningsdag Crooswijk!

Met veel plezier en enthousiasme is er ook dit jaar een team van vrijwilligers bezig, om een mooie 2e editie neer te zetten van Koningsdag Crooswijk. Een gevarieerd programma, voor jong en oud, met eetstandjes, spelletjes, een fantastisch muziek programma, bijna alle ingrediënten zijn aanwezig, voor de komende editie!

Bijna… want naast het weer, is de organisatie ook afhankelijk van Crooswijkers, die de organisatie een warm hart toedragen én (eventueel) duidelijk zichtbaar te zijn, voor en tijdens het evenement. Anoniem sponsoren mag natuurlijk óók!

Er zijn een drietal sponsor pakketten beschikbaar, waar uw logo op meerdere plekken getoond zal worden en we meedenken over uw promotie.  Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een vriendelijke prijs een kraampje te huren.

Dit jaar introduceren we ook de Bingo en kunt u wellicht een artikel sponsoren. Zelf een Koningsdag-actie opzetten kan ook, bijvoorbeeld door kortingsbonnen uit te delen, die ook vanuit het kraampje van Stichting Crooswijk verspreid kunnen worden, op het festivalterrein.

Sponsormogelijkheden

Ja, ik doe mee!

  • € 0,00